Vis indkøbskurv

2000px Shopping cart icon

Handelsbetingelser dahliaer.dk
logo

Handelsbetingelser

Bestilling
Når du handler hos DAHLIAER.DK skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling
Når du bestiller varer hos DAHLIAER.DK kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Kontant
Du kan betale kontant ved afhentning af varerne.

Bankoverførsel
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine varer når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort / PayPal
Hvis du betaler med betalingskort foregår det igennem PayPal via en sikker forbindelse. Du kan benytte Visadankort, Visa og Mastercard.
Bemærk at PayPal tager et gebyr. Gebyrets størrelse vises når du vælger at betale via PayPal, og totalprisen i kurven justeres også.
Læs mere om hvor du kan bruge PayPal og om deres køberbeskyttelseher.

Levering
Ordre hos DAHLIAER.DK leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse.
For nærmere oplysninger om fragtpriser henvises tilpostdanmarks hjemmeside.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos DAHLIAER.DK er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du lægger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed
DAHLIAER.DK vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på DAHLIAER.DK hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på


Forbehold
DAHLIAER.DK tager forbehold for tastefejl og udsolgte varer.


Om
Kontakt